Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πέθανε ο πρώην δικτάτορας του Παναμά Μανουέλ Νοριέγκα

Πέθανε ο πρώην δικτάτορας του Παναμά Μανουέλ Νοριέγκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Έφυγε” από τη ζωή τη Δευτέρα, σε ηλικία 83 ετών ο πρώην δικτάτορας του Παναμά, Μανουέλ Νοριέγκα, όπως ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Twitter, ο προέδρος της χώρας, Χουάν Κάρλος Βαρέλα.

Ο πρώην δικτάτορας του Παναμά απεβίωσε μετά από πρόσφατη εγχείρηση στον εγκέφαλο στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Νοριέγκα κυβέρνησε τον Παναμά από το 1983 έως το 1989, ενώ ήταν πράκτορας της CIA, μέχρι την εισβολή που πραγματοποίησαν οι ΗΠΑ, επί προέδρου Τζορτζ Μπους (πατρός), ανατρέποντας την κυβέρνησή του.

Έτσι, τερματίστηκε η εγκληματική δραστηριότητά του, στη διάρκεια της οποίας είχε συνεργαστεί με εμπόρους ναρκωτικών, όπως ο διαβόητος Κολομβιανός Πάμπλο Εσκομπάρ.

Ο Νοριέγκα είχε αρχικά καταδικαστεί στις ΗΠΑ το 1992, ενώ εξέτιε ποινή φυλάκισης στον Παναμά για δολοφονία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ

Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου συζήτησαν για εξοπλιστικά, ενέργεια, διασυνδεσιμότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα

Ο Νετανιάχου προειδοποίησε το Ιράν: «Οποιαδήποτε ενέργεια κατά του Ισραήλ θα λάβει πολύ αυστηρή απάντηση»

Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»

Η Ρωσία στο πλευρό της Βενεζουέλας, διαβεβαίωσε ο Λαβρόφ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr