ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απορρίμματα, Αστυνομία,


















































Συρία: Ένταση στην Ελληνορθόδοξη πόλη Σουκαϊλαμπίγια (Σελευκόβηλος): Οι Έλληνες (Ρωμιοί) της Συρίας ζητούν προστασία και απονομή δικαιοσύνης
Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές
6ος Γύρος του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδος-ΗΠΑ: Τι θα συζητηθεί, τι θα υπογραφεί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έρευνες διεξάγει το ΑΤ Ομονοίας, αφότου, πριν από μία εβδομάδα, εντοπίστηκαν 21 γυναικείες μήτρες σε σακούλες σε κάδο σκουπιδιών κοντά στον Σταθμό Λαρίσης.
Συγκεκριμένα, στις 26 Μαΐου στις 9 το πρωί άγνωστος τηλεφώνησε στο 100 και είπε ότι σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Ιουλιανού και Χωματιανού, κοντά στον Σταθμό Λαρίσης, βρίσκονται δύο σακούλες σκουπιδιών με παράξενο περιεχόμενο.
Άμεσως στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που περισυνέλεξαν τις σακούλες σκουπιδιών, οι οποίες περιείχαν ανθρώπινα όργανα.
Οι δύο σακούλες εξετάστηκαν από ιατροδικαστή, ο οποίος στις 29 Μαΐου αποφάνθηκε ότι πρόκειται για 21 γυναικείες μήτρες.
Το ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι να προέρχονται από επεμβάσεις, καθώς μύριζαν φορμόλη, ωστόσο οι αστυνομικοί αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, καθώς είναι πολύ περίεργο το πώς βρέθηκαν και από ποιον στον κάδο σκουπιδιών.























































