ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Σκωτία θα έχει αποκτήσει την ανεξαρτησία της από το Ηνωμένο Βασίλειο έως το 2025, εκτίμησε η πρώτη υπουργός (πρωθυπουργός) της Σκωτίας, Νίκολα Στάρτζεον, σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV.
«Πιστεύω ότι η Σκωτία θα γίνει ανεξάρτητη, ναι, αλλά αυτό αποτελεί επιλογή του λαού της Σκωτίας», απάντησε η Στάρτζεον, ερωτηθείσα για το αν πιστεύει πως το Ηνωμένο Βασίλειο θα έχει διαλυθεί έως το 2025.
Σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, το σοσιαλπατριωτικό Εθνικό Κόμμα Σκωτίας της Στάρτζεον φαίνεται ότι θα κερδίσει τις περισσότερες έδρες βόρεια των συνόρων της Αγγλίας στις βουλευτικές εκλογές της Βρετανίας μεθαύριο Πέμπτη, αλλά ότι θα χάσει μερικές από τις 54 έδρες που κρατά στο σύνολο των 59 που αντιστοιχούν στη Σκωτία.






















































