ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ ανακάλυψε υπόγεια οχυρά της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο με στόχο την κατάληψη του βόρειου Ισραήλ
Εξάρχεια: Εκτέλεση με πέντε σφαίρες στο κεφάλι
Ελλάδα και Γαλλία με ισχυρά όπλα στην Κύπρο - Σε ανατολίτικη παραζάλη οι Τούρκοι από τη συνεννόηση Χριστοδουλίδη-Δένδια
Ολυμπιακός: Μετά την Euroleague, πρωταθλητής για 16η φορά και στην Ελλάδα
ΕΛ.Α.Σ.: Ο θρασύτατος αρχιερέας της διαφθοράς Μητσοτάκης παριστάνει τον «εκσυγχρονιστή», αλλά και τον «τιμωρό» των γαλάζιων ακρίδων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι υπήκοοι των χωρών οι οποίες διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις με το Κατάρ είναι ελεύθεροι να παραμείνουν στο εμιράτο σύμφωνα με τους υφιστάμενους κανονισμούς, ανέφερε ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της χώρας, όπως μετέδωσε το Σάββατο το κρατικό πρακτορείο QNA.
Όπως υπογραμμίζει η ανακοίνωση, δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή στην πολιτική της χώρας προς τους υπηκόους των «αδελφικών και φιλικών χωρών που διέκοψαν ή υποβάθμισαν τις διπλωματικές σχέσεις έπειτα από τις κακόβουλες και εχθρικές εκστρατείες ενάντια στο Κατάρ».
Η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Μπαχρέιν, η Αίγυπτος και άλλες χώρες διέκοψαν τις διπλωματικές σχέσεις τους με το Κατάρ την Δευτέρα κατηγορώντας το εμιράτο ότι στηρίζει τους εξτρεμιστές σουνίτες ισλαμιστές και το σιιτικό Ιράν.























































