ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τη Δευτέρα στις 18.00 οι κάτοικοι στο Μενίδι καλούν σε νέα διαδήλωση

Τη Δευτέρα στις 18.00 οι κάτοικοι στο Μενίδι καλούν σε νέα διαδήλωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Υλικές ζημιές μόνο υπέστησαν τα δύο σπίτια, στον οικισμό Αυλίζα στο Μενίδι, από τη φωτιά που ξέσπασε όταν άγνωστοι εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων νωρίτερα, στο περιθώριο της πορεία κατοίκων της περιοχής, με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 11χρονου μαθητή από αδέσποτη σφαίρα.

Στο πρώτο σπίτι κάηκε μία πέργκολα στην είσοδο, ενώ στο δεύτερο προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο ισόγειο.

Οι φωτιές σβήστηκαν από την Πυροσβεστική, η οποία κατάφερε να φτάσει στις εστίες με τη συνδρομή των αστυνομικών δυνάμεων.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε πορεία των κατοίκων που κατέληξε στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών και για λίγη ώρα έγινε συμβολική κατάληψη στον προαστιακό σιδηρόδρομο, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η κίνηση των συρμών, αλλά αποκαταστάθηκε σύντομα.

Η πορεία επέστρεψε και διαλύθηκε στην πλατεία Καράβου.

Όπως έγινε γνωστό νέα συγκέντρωση των κατοίκων προγραμματίστηκε για τη Δευτέρα στις 18:00, στην πλατεία Kαράβου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παρίσι: Οι Γάλλοι Ελευθεροτέκτονες τίμησαν και φέτος την Εργατική Πρωτομαγιά – Γκιγιόμ Τρισάρ: «Η Δημοκρατία δεν είναι ποτέ δεδομένη»

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη

Απολογία 89χρονου «πιστολέρο»: «Ήθελα να κάνω ντόρο, αν ήθελα να σκοτώσω θα το είχα κάνει»

Τραγωδία στον Κολωνό: Νεκρή διευθύντρια σχολείου που έπεσε από ταράτσα

89χρονος άνοιξε πυρ σε ΕΦΚΑ και Εφετείο γιατί δεν του έδιναν σύνταξη – Συνελήφθη στην Πάτρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr