ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη - Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα
Σάκης Αρναούτογλου: Η πρόγνωvη για τον καιρό τον Δεκαπενταύγουστο - Πού θα βρέξει (βίντεο)
Συντριβή ουκρανικού μαχητικού MiG-29 στην Οδησσό
Η Καρυστιανού πέταξε το γάντι στον Αυγερινό: «Ο κύριος Αυγερινός ήρθε σε εμάς, δεν τον αναζητήσαμε εμείς»
Μάχη για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο Σάντερς ζητά «φρένο» πριν να είναι αργά – Ο Ζάκερμπεργκ επενδύει 600 δισ. στην
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βέβαιος ότι πρόκειται για τον κύριο σεισμό εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο καθηγητής σεισμολογίας του ΑΠΘ Κώστας Παπαζάχος.
Ο κ. Παπαζάχος, όμως, επεσήμανε ότι είναι εξίσου βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν πολλοί μετασεισμοί ορισμένοι από τους οποίους θα είναι αρκετά ισχυροί και θα δημιουργήσουν ενδεχομένως προβλήματα σε ήδη καταπονημένα κτίρια και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.
Ο κ Παπαζάχος είπε ότι είναι θετικό ότι ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θάλασσα και μάλιστα περίπου 15 χιλιόμετρα από την ακτή προσθέτοντας ότι ένας παρόμοιος σεισμός το 1845 είχε προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην ίδια περιοχή της Μυτιλήνης.























































