ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Σαν Φρανσίσκο,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Η Νίνα Κασιμάτη χαιρετίζει την ένταξη του «Κίμωνα» στο Πολεμικό Ναυτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν, περιοχή μιας εγκατάστασης της εταιρείας κούριερ, United Parcel Service (UPS), στο Σαν Φρανσίσκο το απόγευμα της Τετάρτης.
Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν ο άγνωστος άνοιξε πυρ, ενώ και ο ίδιος ο δράστης έχει τραυματιστεί σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε το περιστατικό, δεν έδωσε όμως περισσότερες πληροφορίες για τυχόν νεκρούς ή τραυματίες.Ωστόσο σύμφωνα με το NBC, έχουν πυροβοληθεί πέντε άνθρωποι και υπάρχουν δύο νεκρο ενώ μετά από λίγα λεπτά, ανακοινώθηκε ότι ο δράστης συνελήφθη.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, στο KCBS Radio, ο ύποπτος, ο οποίος φέρεται να είναι οδηγός της UPS, άνοιξε πυρ στον τρίτο όροφο της εταιρείας, συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Άνθρωποι από το Γενικό Νοσοκομείο Ζούκερμπεργκ του Σαν Φρανσίσκο, ανέφεραν ότι διακομίσθηκαν αρκετά άτομα τραυματισμένα και ότι αναμένουν κι άλλους.
Με ανακοίνωσή τους οι αστυνομικοί προειδοποιούν τον κόσμο να μείνει μακριά από την περιοχή.






















































