ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το τζιχαντιστικό παρακράτος «IHH» του Ερντογάν ετοιμάζει Στολίσκο για τη Γάζα
Διάσωση νεαρής Γιαζίντι μετά από 11 χρόνια σκλαβιάς στα χέρια του ISIS
ΔΣΑ: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η υπόθεση των υποκλοπών - Καταπέλτης κατά Τζαβέλλα
Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία - «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας
Στην Ινδία το «κυνήγι» της Diet Coke: Πάρτι και μαύρη αγορά λόγω του πολέμου στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Oι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θα κέρδιζαν έναν πόλεμο εναντίον της Βόρειας Κορέας, ωστόσο η σύρραξη αυτή θα ήταν «καταστροφική» για τους άμαχους πληθυσμούς στην περιοχή, ακόμη και στην Ιαπωνία ανέφερε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζειμς Μάτις.
Σε δηλώσεις που έκανε ενώπιον επιτροπής του Κογκρέσου, επεσήμανε ότι οι ΗΠΑ θα κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση μέσω της διπλωματικής οδού.
Οι Βορειοκορεάτες έχουν αναπτύξει στα σύνορα πυροβολικό και πυραύλους που θα μπορούσαν να φθάσουν στην Σεούλ και θα προκαλούσαν πιθανόν «τρομακτικές ζημίες» στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας προτού εξουδετερωθούν, συμπλήρωσε ο ίδιος.























































