ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παραίτηση της… κόρης του Μαρίν Λεπέν από την ηγεσία του Εθνικού Μετώπου ζήτησε ο ιδρυτής του κόμματος και πατέρας της Ζαν-Μαρί Λεπέν, με αφορμή τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών της Γαλλίας και την αδυναμία της επικεφαλής του FN να αυξήσει την δύναμη του κόμματος στη νέα σύνθεση της Γαλλικής Εθνοσυνέλευσης.
«Βλάπτεις τη χρησιμότητά σου όταν ξεκινάς να πλήττεις το κόμμα σου με τις θέσεις σου ή το πείσμα σου», είπε ο 89χρονος Λεπέν στους δημοσιογράφους όταν του απαγορεύτηκε η είσοδος σε συνάντηση του Εθνικού Μετώπου.
Ερωτηθείς αν η κόρη του θα πρέπει να παραιτηθεί απάντησε: «Ναι, νομίζω πως ναι».
Οι σχέσεις πατέρα-κόρης έχουν επιδεινωθεί από τότε που εκείνη τον διέγραψε από το κόμμα το 2015 εξαιτίας σχολίων του, με τα οποία υποβάθμιζε το Ολοκαύτωμα.























































