ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν «μάγκεψε» μετά τη συνάντηση με τους τρεις της Συμφωνίας της Μέκκας - Τι δήλωσε ο Μοχσέν Ρεζαΐ
Χιούστον: Ιμάμης κάλεσε σε εξισλαμισμό των ΗΠΑ - Λάθος ο «χορός» με λεσβίες για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης
Η Ιορδανία βομβάρδισε τζιχαντιστές στη νότια Συρία ως αντίποινα για τη σφαγή ελληνορθόδοξων στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου
Ιερά Μονή Σινά: Ποια «συμφωνία» διαλαλεί ο Πρωθυπουργός;
Ασυνθηκολόγητη η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) απέναντι στους Τούρκους πειρατές - Κατήγγειλε για άλλη μια φορά τον διασπορέα ψευδών ειδήσεων, Άδωνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φρίκη προκαλεί η είδηση από το Πακιστάν ότι νεαρή γυναίκα λιθοβολήθηκε μεχρι θανάτου από την ίδια την οικογένειά της επειδή παντρεύτηκε την άνδρ που αγαπουσε.
Η Φαρζάνα Ικμπάλ, 25 ετών, δέχτηκε επίθεση από τον πατέρα της, τα αδέλφια της, τον πρώην αρραβωνιαστικό της και άλλα μέλη της οικογένειας της ακριβώς έξω από την πύλη του δικαστηρίου της Λαχόρης, στο ανατολικό τμήμα της Λαχόρη.
Οι άνδρες αυτοί έσυραν τη νέα σε μια γωνία και την χτύπησαν επανειλημμένα στο κεφάλι με τούβλα. Όταν η 25χρονη διακομίστηκε σε νοσοκομείο, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα της, όμως άλλοι άνδρες της οικογένειάς της που συμμετείχαν στο φόνο της διέφυγαν.
Η Ικμπάλ παντρεύτηκε τον Ιανουάριο τον άνδρα που αγαπούσε – αψηφώντας τη γνώμη της οικογένειάς της.
Πολλές οικογένειες στο Πακιστάν, μια βαθιά συντηρητική κοινωνία η οποία εφαρμόζει αυστηρές ισλαμικές αρχές, θεωρούν προσβολή στην τιμή τους οι κόρες να επιλέγουν εκείνες τον άνδρα με τον οποίο θα παντρευτούν.
Δείτε βίντεο από τον λιθοβολισμό άλλης γυναίκας πριν από τρία χρόνια:























































