ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα
Τραγωδία στη Ρόδο: Μητέρα και κόρη νεκρές σε τροχαίο
Η Τουρκία καταδίκασε την αναχαίτιση του τουρκικού τζιχαντιστικού στολίσκου από το Ισραήλ: «Πράξη πειρατείας» λένε οι νεο-οθωμανοί πειρατές
Αλέξης Τσίπρας: «Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα» - 26 Μαΐου το νέο κόμμα
Αλ. Τσίπρας: Οι αναρτήσεις που δείχνουν την ημερομηνία ανακοίνωσης του νέου κόμματος του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε την Πέμπτη στον αμερικανό ομόλογό του Ρεξ Τίλερσον ότι οι νέες κυρώσεις που επέβαλε η Ουάσιγκτον στη Ρωσία θα βλάψουν τις σχέσεις των δύο χωρών.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ: «Ενέργειες αυτού του είδους θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο ολόκληρη την σφαίρα των ρωσοαμερικανικών σχέσεων», τόνισε στον Τίλερσον ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.
Ο Λαβρόφ επισήμανε ότι η Μόσχα εξακολουθεί να περιμένει την απάντηση των ΗΠΑ στις προτάσεις που έχει καταθέσει η Ρωσία για την εξομάλυνση των διμερών τους σχέσεων, σημειώνοντας ότι οι τελευταίες ενέργειες της Ουάσιγκτον στη Συρία παραβιάζουν την κυριαρχία της αραβικής χώρας.























































