ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Ισπανία: Έπεσε στο 1,57 ευρώ το λίτρο η βενζίνη μετά τη μείωση του ΦΠΑ - Μείωση φόρων και στο ρεύμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Βρετανία από την αποτρόπαια είδηση ότι μια μπέιμπι σίτερ βοήθησε τον παιδεραστή σύντροφό της να βιάσει ένα τρίχρονο αγοράκι.
Η 28χρονη Κλαιρ Σέμενς πρόσεχε ένα τρίχρονο αγοράκι ως μπέιμπι σίτερ. Εκείνη όμως προχώρησε σε μια αδιανόητη πράξη. Αφού πρώτα νάρκωσε το παιδί, το παρέδωσε στον εραστή της, Άαρον Χάτζες, ο οποίος είναι παιδεραστής, για να το βιάσει. Μάλιστα το τέρας μαγνητοσκόπησε το έγκλημά του σε βίντεο.
Η αστυνομία εντόπισε το σοκαριστικό βίντεο στον υπολογιστή του δράστη, ο οποίος είχε καταδικαστεί και στο παρελθόν ως παιδεραστής.
Το ανώμαλο ζευγάρι συνελήφθη. Η δαιμονική μπέιμπι σίτερ καταδικάστηκε σε 16 χρόνια φυλακή από το δικαστήριο του Κάρντιφ της Ουαλίας.























































