ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Έλληνες της Μέσης Ανατολής καλούν τον Μητσοτάκη να μεταβεί στην Ιορδανία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνορθόδοξη εκκλησία: «Μια
Pizza Fan: Πάνω από 35 εκατ. ευρώ η φοροδιαφυγή και 150 εκατ. ευρώ τα κέρδη που δεν δηλώθηκαν
Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Προφυλακιστέος ο Παπαπέτρου για τους στημένους αγώνες – Πώς δικαιολόγησε τα 820.000 ευρώ
Pizza Fan: «Ενδέχεται να έχει δημιουργηθεί σύγχυση στον υπολογισμό του τζίρου»
Άστραψε και βρόντηξε ο Φαραντούρης: Εγκληματικά απούσα η ΕΕ απ' την προστασία των Ελληνορθόδοξων στη Μέση Ανατολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας Παλαιστίνιος, ο οποίος επιχείρησε να ανοίξει πυρ κατά Ισραηλινών στρατιωτών και αστυνομικών, σκοτώθηκε την Κυριακή στη Δυτική Όχθη.
«Οι ισραηλινές δυνάμεις ήρθαν αντιμέτωπες με τον ύποπτο ο οποίος αποπειράθηκε να ανοίξει πυρ εναντίον τους και σε απάντηση της άμεσης απειλής, οι δυνάμεις άνοιξαν πυρ εναντίον του επιτιθέμενου, προκαλώντας τον θάνατό του», αναφέρεται σε στρατιωτική ανακοίνωση του Ισραήλ.
Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Ισραήλ, Μίκι Ρόζενφελντ δήλωσε ότι ο 34χρονος Παλαιστίνιος Αμάρ Χαλίλ ήταν ύποπτος για δύο επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών στη Δυτική Όχθη.
Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα στο χωριό Νάμπι Σάλεχ, κοντά στη Ραμάλα.
Ένας άλλος Παλαιστίνιος για τον οποίο υπήρχαν οι ίδιες υποψίες τραυματίστηκε ελαφρά κατά την σύλληψή του, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
Την Παρασκευή, τρεις ένοπλοι Αραβο-ισραηλινοί σκοτώθηκαν από σφαίρες Ισραηλινών αστυνομικών στο Όρος του Ναού στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, αφού προηγουμένως είχαν σκοτώσει δύο Ισραηλινούς αστυνομικούς.
Πρόκειται για ένα από τα πιο σοβαρά περιστατικά τον τελευταίο καιρό στο πλαίσιο της ισραηλινο-παλαιστιανιακής διένεξης.























































