ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο... «δίχως δίπλωμα» Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον «κακοποιητή της δημοκρατίας» Μητσοτάκη
Τα πέντε μέτρα του Τσίπρα για να σωθεί ο λαός και η πατρίδα - Δωρεάν μεταφορές, φθηνή ενέργεια, στεγαστικό, κατάργηση
Ο Αλέξης Τσίπρας εξευτέλισε το «μητσοτακικό» ψευτοδίλημμα: Ποια «σταθερότητα»; Αυτό που ζούμε σήμερα είναι στασιμότητα και διαφθορά!
Κράτος «καραγκιόζηδων»! Στη Θεσσαλονίκη μήνυση σε πεθαμένη οδηγό, γιατί δεν παρέδιδε το δίπλωμα
Συνιδρυτής της Χαμάς, ο Χασάν Γιουσέφ, αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από 2,5 χρόνια σε ισραηλινή φυλακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η γερμανική κυβέρνηση κάλεσε τον πρέσβη της Τουρκίας στο Βερολίνο για να διαμαρτυρηθεί για τη φυλάκιση έξι ακτιβιστών για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ένας εκ των οποίων είναι Γερμανός, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών.
Ο εκπρόσωπος Μάρτιν Σέφερ σημείωσε, κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων, ότι ο υπουργός Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ διέκοψε τις θερινές διακοπές του και επέστρεψε στο Βερολίνο για διαβουλεύσεις.
Ο Σέφερ χαρακτήρισε “παράλογο” το γεγονός ότι οι τουρκικές αρχές διέταξαν την κράτηση του Γερμανού ακτιβιστή με την υποψία ότι είναι μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης.
“Θεωρήθηκε αναγκαίο η τουρκική κυβέρνηση να κατανοήσει αμέσως και ευθέως την αγανάκτηση της γερμανικής κυβέρνησης καθώς και τις πολύ σαφείς προσδοκίες μας σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Πέτερ Στόιτνερ, και αυτή τη φορά χωρίς διπλωματικές υπεκφυγές” τόνισε ο Σέφερ.
Ο εκπρόσωπος σημείωσε επίσης ότι η εξέταση, εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της εκταμίευσης περαιτέρω βοήθειας προς την Τουρκία θα πρέπει να γίνει λαμβάνοντας υπόψη τη σύλληψη του Γερμανού πολίτη.























































