ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μάικλ Ρούμπιν: Είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομοφυλόφιλος;
Ανάλυση Jerusalem Post: Το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Δυτ. Λιβύης απειλεί τη ναυσιπλοΐα του Ισραήλ στη Μεσόγειο
Την Κυριακή 27/09 ο Μπ. Νετανιάχου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Μοχάμεντ των Εμιράτων στο Αμπού Ντάμπι
Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε με μια φράση τον μητσοτακικό εφιάλτη: «Έχουμε βουλγαρικούς μισθούς, γαλλικές τιμές και κινεζικές συνθήκες εργασίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία και η Σερβία συζητούν, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ria Novosti, το ενδεχόμενο της αγοράς από μέρους της Σερβίας συστοιχιών πυραύλων αντιαεροπορικής άμυνας τύπου S-300, δήλωσε ο διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας επί θεμάτων στρατιωτική και τεχνικής συνεργασίας Ντμίτρι Σουγκάγιεφ.
“Αυτή τη στιγμή οι Σέρβοι εταίροι μας εκδηλώνουν ενδιαφέρον να αγοράσουν συστοιχίες S-300. Το ζήτημα εξετάζεται” δήλωσε ο Σουγκάγιεφ στους δημοσιογράφους, κατά την διάρκεια της διεθνούς αεροπορικής έκθεσης που πραγματοποιείται στην Μόσχα, απαντώντας στο ερώτημα, που του τέθηκε, αν επιτεύχθηκε συμφωνία όσον αφορά την αγορά από το Βελιγράδι συστοιχιών S-300.























































