ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιώργος Μαζωνάκης: «Βόμβα» Άδωνι για την «κλινική» Stem Cell στο Κολωνάκι - Είχε άδεια απλού παθολογικού ιατρείου
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνουν ΝΔ και ΕΛΑΣ - Χαμηλή η αποδοχή των μέτρων της ΔΕΘ
Συνέδριο MEAD: Το καθεστώς του Ιράν καταρρέει αρχές 2027 - Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να καταστρέψει την ανθρωπότητα σε 20
Αλ. Τσίπρας: ΤΩΡΑ επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια
Ισραηλινός Αρχηγός Ναυτικού: «Δεν υπάρχει πλέον κανένα απομακρυσμένο μέτωπο» - Μήνυμα προς Τουρκία και Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Άνταμ Σιφ, το κορυφαίο στέλεχος των Δημοκρατικών στην Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, χαρακτήρισε «βαθιά ανησυχητικό» το ότι ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είχε μια δεύτερη “άγνωστη” συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στο Αμβούργο, στο περιθώριο της Συνόδου των G20, χωρίς να είναι παρών κανένα στέλεχος των αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας.
«Αυτοί οι δύο απομονωμένοι ηγέτες στη διεθνή σκηνή να συζητούν και να συμφωνούν για διάφορα πράγματα χωρίς να παρακολουθεί κανένας από τους (Αμερικανούς) αξιωματούχους για θέματα εθνικής ασφαλείας (…) Αυτό είναι βαθιά ανησυχητικό», υποστήριξε ο Σιφ σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
Ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι ο Τραμπ και ο Πούτιν έκαναν μια συζήτηση η οποία δεν είχε γνωστοποιηθεί ως τώρα κατά διάρκεια ενός δείπνου των ηγετών της Ομάδας των Είκοσι (G20) στο Αμβούργο της Γερμανίας.























































