ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανησυχία ΗΠΑ για τη δράση Τσετσένων μαχητών στην Ουκρανία

Ανησυχία ΗΠΑ για τη δράση Τσετσένων μαχητών στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για τη δράση Τσετσένων και άλλων ξένων μαχητών που έχουν περάσει τα σύνορα της Ρωσίας προς την Ουκρανία ανησυχούν οι ΗΠΑ, γεγονός που εξέφρασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι στον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ.

Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας των δύο ανδρών την Τετάρτη, ο Κέρι άσκησε πιέσεις στον Λαβρόφ προκειμένου η Ρωσία να σταματήσει να υποστηρίζει τους Ουκρανούς αυτονομιστές και να τους καλέσει να παραδώσουν τα όπλα τους, δήλωσε στους δημοσιογράφους η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζεν Ψάκι.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνομιλίας, ο Αμερικανός υπουργός εξέφρασε επίσης την ανησυχία του σχετικά με την καθυστέρηση στην απομάκρυνση του εναπομείναντος 8% του χημικού οπλοστασίου της Συρίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»

Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan

DW: Η Γερμανία αναζητά ενεργειακές συμφωνίες με την Τουρκία

Τεχεράνη: «Διακήρυξη αμερικανικής ήττας» η συμφωνία για τη Μέση Ανατολή

Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr