ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Tζον Κέρι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ουκρανία, Ρωσία, Σεργκέι Λαβρόφ, Τζεν Ψάκη,


















































Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τη δράση Τσετσένων και άλλων ξένων μαχητών που έχουν περάσει τα σύνορα της Ρωσίας προς την Ουκρανία ανησυχούν οι ΗΠΑ, γεγονός που εξέφρασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι στον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ.
Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας των δύο ανδρών την Τετάρτη, ο Κέρι άσκησε πιέσεις στον Λαβρόφ προκειμένου η Ρωσία να σταματήσει να υποστηρίζει τους Ουκρανούς αυτονομιστές και να τους καλέσει να παραδώσουν τα όπλα τους, δήλωσε στους δημοσιογράφους η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζεν Ψάκι.
Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνομιλίας, ο Αμερικανός υπουργός εξέφρασε επίσης την ανησυχία του σχετικά με την καθυστέρηση στην απομάκρυνση του εναπομείναντος 8% του χημικού οπλοστασίου της Συρίας.























































