ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Δημοσκόπηση ALCO: Δημοφιλέστερος υπουργός ο Νίκος Δένδιας - Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ερωτήματα στα οποία καλείται να δώσει απάντηση ιατροδικαστής εκφράζουν οι γιατροί που χειρούργησαν το μόλις 2,5 ετών παιδάκι που μεταφέρθηκε από το Αγρίνιο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, τραυματισμένο σοβαρά με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η μητέρα, το αγοράκι αυτοτραυματίστηκε όταν διαφεύγοντας της προσοχής της, βρήκε στην κουζίνα ένα μαχαίρι και με αδέξιους χειρισμούς, το κάρφωσε στην κοιλιά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, οι γιατροί που περιέθαλψαν το παιδί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα για το πώς μπόρεσε να καρφώσει ένα μαχαίρι σε βάθος 5 εκατοστών.
Οι γιατροί έχουν βγάλει φωτογραφίες από το χειρουργείο τις οποίες έχουν προσκομίσει στην ιατροδικαστή.
Εν τω μεταξύ, άγιο είχε το παιδάκι, καθώς το κάρφωμα από το μαχαίρι απείχε μόνο λίγα χιλιοστά από το συκώτι, όπου το χτύπημα θα μπορούσε να είχε αποβεί μοιραίο.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εγκυμονεί καμία ανησυχία.
Η 20χρονη μητέρα αντιμετωπίζει την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο, μετά την σύλληψη της αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα.
Επίσης, τις επόμενες ώρες η αστυνομία αναμένεται να πάρει κατάθεση και από την γιαγιά του ανηλίκου.























































