ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Οι μάσκες έπεσαν! Κασσελάκης και Τάιλερ «φλερτάρουν» τον Άδωνι - Ο Άδωνις είπε «ναι»
Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας κεραυνός που έπεσε τη Δευτέρα σε κατασκήνωση στην κεντρική Γαλλία είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ νέοι άνθρωποι.
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ένας 15χρονος βρίσκεται σε «κρίσιμη κατάσταση», καθώς υπέστη καρδιακή ανακοπή, και νοσηλεύεται.
Δύο ακόμη παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ πέντε άλλα φέρουν επιπόλαια τραύματα και δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
Το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα, στην περιοχή Vienne. Όπως αναφέρει το BBC, αν και είχε εκδοθεί «πορτοκαλί συναγερμός» για σφοδρές καταιγίδες σε 13 γαλλικά διαμερίσματα, η Vienne δεν βρισκόταν μεταξύ αυτών.























































