ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποφυλακίζεται 15/09 και «κατεβαίνει» στις εκλογές
Υπόθεση Μαζωνάκη: Συνταγές της Ιωάννας Γάκα είχαν βρεθεί σε φαρμακείο-«εργοστάσιο αναβολικών»
Ο Μαρινάκης αποκάλυψε την κρυφή ατζέντα Μητσοτάκη για «πετσόκομμα» του επιδόματος ανεργίας
Νέες τουρκικές προκλήσεις: Εικονικές αερομαχίες πάνω από το Αιγαίο με οπλισμένα τουρκικά F-16
Βόλος: Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 9χρονης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αδικαιολόγητη χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών της Ιρλανδίας Πάσκαλ Ντόνοχοου την απαίτηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να ζητήσει αναδρομικά 13 δισ. ευρώ για φόρους από την αμερικανική εταιρεία πληροφορικής Apple προσθέτοντας ότι δεν είναι δουλειά του Δουβλίνου αυτό.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) και αποσπάσματα της οποίας προδημοσιεύονται σήμερα ο Ντόνοχοου επισήμανε ότι οι φορολογικοί κανόνες των οποίων επωφελήθηκε η Apple ίσχυαν για όλες τις εταιρείες και ότι ο αμερικανικός κολοσσός της πληροφορικής δεν έτυχε διακριτικής μεταχείρισης. Η πολιτική αυτή δεν αντίκειται στο ευρωπαϊκό ή στο ιρλανδικό φορολογικό δίκαιο, πρόσθεσε ο ίδιος.
«Δεν είμαστε φοροεισπράκτορες για λογαριασμό όλων των άλλων», είπε ο υπουργός Οικονομικών της Ιρλανδίας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στη Φραγκφούρτερ Αλγκεμάινε.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάνθηκε πέρυσι ότι η Apple κατέβαλε τόσο λίγους φόρους για τη δραστηριότητά της στην ιρλανδική επικράτεια που η μεταχείρισή της ισοδυναμούσε με κρατική ενίσχυση.
Η ιρλανδική κυβέρνηση ανέφερε ότι θα εισπράξει τα χρήματα εν αναμονή της εκδίκασης της έφεσης της Apple.























































