ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γάιδαρος βόμβα ανατινάχτηκε σκοτώνοντας και τραυματίζοντας τζιχαντιστές

Γάιδαρος βόμβα ανατινάχτηκε σκοτώνοντας και τραυματίζοντας τζιχαντιστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οχτώ τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν όταν ένας γάιδαρος βόμβα, που προετοίμαζαν για τους εχθρούς τους, έσκασε μπροστά τους.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο ιρακινό Al Sumaria News, οχτώ τζιχαντιστές φόρτωναν με εκρηκτικά έναν γάιδαρο, στην περιοχή Αλ Ρασάντ 40 χλμ νότια του Κιρκούκ, με σκοπό να τον στείλουν σε αποστολή αυτοκτονίας στα όρη Χαμρέεν που ελέγχονται από τους κυβερνητικούς.

Ωστόσο, για κακή τους τύχη, ο γάιδαρος βόμβα ανατινάχθηκε πρόωρα και ενώ ακόμα τον προετοίμαζαν. Τρεις τζιχαντιστές σκοτώθηκαν επί τόπου και πέντε τραυματίστηκαν.

Οι τζιχαντιστές δεν είναι η πρώτη φορά που παγιδεύουν ένα ζώο με εκρηκτικά. Στην πολιορκία της Μοσούλης είχαν φορέσει βόμβες σε σκύλους, σε κατσίκες, μέχρι και σε κότες είχαν δέσει χειροβομβίδες.

Τα παγιδευμένα με εκρηκτικά οικόσιτα ζώα αρχικά περνούσαν απαρατήρητα.

Μετά όμως από μερικά πετυχημένα χτυπήματα, οι στρατιώτες είναι σε επιφυλακή και πυροβολούν όποιο ζώο κινείται περίεργα.

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έχουν στείλει σε βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας ανάπηρους, παιδιά και άτομα με νοητική στέρηση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καναδάς: Πληρωμένοι εκτελεστές στοχοποιούν εβραϊκούς στόχους στο Τορόντο – Στα ίχνη του δικτύου η Αστυνομία

Συνάντηση Πατριάρχη Βαρθολομαίου-Ερντογάν στην Άγκυρα για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης

Ικανοποίηση Χεζμπολάχ για τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν – Διασφαλίστηκε η εκεχειρία στον Λίβανο

Στο κόκκινο η Μέση Ανατολή με κλείσιμο του ιρανικού εναέριου χώρου και εκτεταμένες παρεμβολές GPS

Ιράν: Απορρίψαμε την πρόταση του Τραμπ και θα απαντήσουμε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr