ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση Die Welt: 9 στους 10 Γερμανούς δεν θέλουν την Τουρκία στην Ε.Ε.

Δημοσκόπηση Die Welt: 9 στους 10 Γερμανούς δεν θέλουν την Τουρκία στην Ε.Ε.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση προκρίνει η πλειονότητα των Γερμανών, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το Ινστιτούτο Civey για λογαριασμό της εφημερίδας «Die Welt».

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας, στην ερώτηση «Πρέπει να διακοπούν οι διαπραγματεύσεις με την Τουρκία για ένταξη στην ΕΕ;», το 73,1% των ερωτηθέντων απαντά «Ναι, οπωσδήποτε», ενώ το 16,3% απαντά «μάλλον ναι».

Σε ποσοστό 2,8% ανέρχονται εκείνοι που δηλώνουν αναποφάσιστοι και μόλις το 7,8% εκφράζεται «κατά» ή «μάλλον κατά» της προοπτικής διακοπής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Jerusalem Post-Ανάλυση: Το Κέρας της Αφρικής αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στα παιχνίδια ισχύος της Μέσης Ανατολής

Poll of Polls: Στο 29,6% η ΝΔ, στο 17,3% η Ε.Λ.Α.Σ. και 9κομματική Βουλή

Ο Φαραντούρης ζητά από την Κομισιόν επιχειρησιακό σχέδιο (blueprint) εφαρμογής της ρήτρας αμοιβαίας συνδρομής (άρ. 42.7)

Επίδειξη νεο-οθωμανικής ισχύος: Οι Τούρκοι έστειλαν στη Λατάκεια (Λαοδίκεια) της Συρίας τον Τούρκο Ναύαρχο με τη φρεγάτα «Κωνσταντινούπολη» (TCG Istanbul)

Η Ελεονώρα Μελέτη συνέθλιψε τη λυσσασμένη αιμοσταγή τουρκική βαρβαρότητα με τις ψήφους των ευρωβουλευτών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr