ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ουάσινγκτον διαθέτει ακόμη διπλωματικές λύσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης με τη Βόρεια Κορέα, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Μάτις, λίγες ώρες έπειτα από tweet που ανήρτησε ο Ντόναλντ Τραμπ κρίνοντας ότι «το να μιλάμε δεν είναι η απάντηση».
Ερωτηθείς από δημοσιογράφους λίγο πριν από μια συνάντηση με τον ομόλογό του της Νότιας Κορέας Κιμ Κουάν-τζιν στο Πεντάγωνο εάν συμφωνεί πως τα διπλωματικά μέσα των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση της κρίσης με τη Βόρεια Κορέα έχουν εξαντληθεί, ο Μάτις απάντησε: «όχι».
«Δεν ξεμένουμε ποτέ από διπλωματικές λύσεις. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και ο υπουργός κι εγώ μοιραζόμαστε την ευθύνη να φροντίσουμε για την προστασία των χωρών μας, των λαών μας και των συμφερόντων μας», συμπλήρωσε ο Τζέιμς Μάτις.























































