ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ουάσινγκτον διαθέτει ακόμη διπλωματικές λύσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης με τη Βόρεια Κορέα, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Μάτις, λίγες ώρες έπειτα από tweet που ανήρτησε ο Ντόναλντ Τραμπ κρίνοντας ότι «το να μιλάμε δεν είναι η απάντηση».
Ερωτηθείς από δημοσιογράφους λίγο πριν από μια συνάντηση με τον ομόλογό του της Νότιας Κορέας Κιμ Κουάν-τζιν στο Πεντάγωνο εάν συμφωνεί πως τα διπλωματικά μέσα των ΗΠΑ για την αντιμετώπιση της κρίσης με τη Βόρεια Κορέα έχουν εξαντληθεί, ο Μάτις απάντησε: «όχι».
«Δεν ξεμένουμε ποτέ από διπλωματικές λύσεις. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε και ο υπουργός κι εγώ μοιραζόμαστε την ευθύνη να φροντίσουμε για την προστασία των χωρών μας, των λαών μας και των συμφερόντων μας», συμπλήρωσε ο Τζέιμς Μάτις.























































