ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Θεσσαλονίκη: Τραβεστί βρέθηκε νεκρή σε φωταγωγό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις πληροφορίες που τον θέλουν υποψήφιο για την αρχηγία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
«Έχω πάρει τις αποφάσεις μου, δεν μαδάω μαργαρίτες, απλά θα τις ανακοινώσω στα μέσα της επόμενης εβδομάδας» ήταν η χαρακτηριστική του αποστροφή, όταν ρωτήθηκε σχετικά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του.
Στην ερώτηση αν θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά του με βίντεο, απάντησε: «Ενδιαφέρουσα η παρουσίαση που έκανε σήμερα ο κ. Θεοδωράκης».
























































