ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Πάνος Σκουρλέτης,

















































Νίκος Δένδιας: «Η Κύπρος δεν κείται μακράν» - Η ελλαδική ΑΟΖ θα φτάσει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ
Ουκρανικά υποβρύχια drone έπληξαν για πρώτη φορά ρωσικό υποβρύχιο – H στιγμή της έκρηξης (βίντεο)
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Σόιμπλε και ΔΝΤ έρχονται να διαλύσουν την όποια ψεύτικη αισιοδοξία έχει καλλιεργηθεί” τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.
Μιλώντας στον Realfm 97,8 για τις αποφάσεις του ΔΝΤ για την Ελλάδα ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε:«Τόσο η έκθεση του ΔΝΤ όσο και ο Σόιμπλε, έρχονται να διαλύσουν την όποια ψεύτικη αισιοδοξία είχε δημιουργηθεί γύρω από την πορεία της χώρας. Κυρίως έρχονται να επιβεβαιώσουν επισημάνσεις που είχαμε κάνει γύρω από τον μνημονιακό στόχο. Ότι έχει σκοπό να εισαγάγει μεγάλες ανατροπές εις βάρος του κόσμου της εργασίας. Αυτός είναι ο πραγματικός χαρακτήρας αυτού του προγράμματος».
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε για μια ακόμη φορά την αναντιστοιχία της σημερινής σύνθεσης του Κοινοβουλίου με την λαϊκή βούληση για αυτό και «Επιβάλλεται να υπάρξουν ευρύτερες συναινέσεις, οι οποίες θα αντιστοιχούν και στους πραγματικούς πολιτικούς συσχετισμούς. Αυτοί έχουν ανατραπεί. Η παρούσα κυβέρνηση δεν αντιστοιχεί στους νέους πολιτικούς συσχετισμούς. Στοχεύει σε μια προεδρική πλειοψηφία η κυβέρνηση για να παρατείνει τον χρόνο ζωής της».























































