ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η «γαλοπούλα» Χακάν Φιντάν τρέμει το Ισραήλ - Ο φοβισμένος τουρκεμένος Κούρδος γλείφει εκεί που έφτυνε
Αλέξης Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης με κατηγορούσε για «τραμπισμό» - Αδυνατεί να ποντίσει καλώδιο στην Κάσο και η Τουρκία παίρνει F-16,
Τραμπ προς Τεχεράνη: «Ολοκληρωτική καταστροφή του Ιράν αν επιχειρηθεί δολοφονία μου»
Αλ. Τσίπρας: «Καταγγέλλουμε τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία» αλλά δεν παίρνουμε όπλα από τα ελληνικά νησιά για να τα στείλουμε
Ιράν: Ισχυρή έκρηξη στα ανατολικά της Τεχεράνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατηγόρησε την Ευρώπη ότι επανέρχεται στις “αξίες” που επικρατούσαν πριν από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως “στη βαρβαρότητα”, με φόντο τις εντάσεις μεταξύ Άγκυρας και Βερολίνου, ιδίως μετά τη δήλωση της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ ότι θέλει να σταματήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας έκρινε ότι η Ευρώπη «στρέφεται σε αξίες μιας εποχής πριν από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο… τη βαρβαρότητα, τον φασισμό, τη βία, τη μισαλλοδοξία».
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο κατηγορεί επίσης τους Γερμανούς πολιτικούς ηγέτες ότι ενθαρρύνουν την «ισλαμοφοβία», υπογραμμίζοντας ότι η Τουρκία βοήθησε την Ευρώπη στο «σημαντικό χάος» που συνδέεται, όπως αναφέρει, με την αύξηση πολλών προσφύγων στην Ευρώπη το 2015.























































