ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καταδικάστηκε καθηγήτρια που είχε σεξουαλικές επαφές με δύο μαθητές
«Λείψανα της Κιβωτού του Νώε» βρέθηκαν απανθρακωμένα και θαμμένα σε βάθος 9 μέτρων κοντά στο Όρος Αραράτ
Παρέμβαση της Τουρκίας και του Κατάρ στις ισραηλινές εκλογές καταγγέλλει ο Νετανιάχου
Πορνοστάρ υποστηρίζει ότι οι εφαρμογές γνωριμιών και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τροφοδοτούν τη «σεξουαλική ύφεση» της Gen Z
Πλάκα: Τρεις άνδρες στο στόχαστρο για τη φονική έκρηξη - Η κλοπή χαλκού πίσω από την τραγωδία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατηγόρησε την Ευρώπη ότι επανέρχεται στις “αξίες” που επικρατούσαν πριν από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως “στη βαρβαρότητα”, με φόντο τις εντάσεις μεταξύ Άγκυρας και Βερολίνου, ιδίως μετά τη δήλωση της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ ότι θέλει να σταματήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας έκρινε ότι η Ευρώπη «στρέφεται σε αξίες μιας εποχής πριν από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο… τη βαρβαρότητα, τον φασισμό, τη βία, τη μισαλλοδοξία».
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το τουρκικό υπουργείο κατηγορεί επίσης τους Γερμανούς πολιτικούς ηγέτες ότι ενθαρρύνουν την «ισλαμοφοβία», υπογραμμίζοντας ότι η Τουρκία βοήθησε την Ευρώπη στο «σημαντικό χάος» που συνδέεται, όπως αναφέρει, με την αύξηση πολλών προσφύγων στην Ευρώπη το 2015.























































