ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η απασχόληση αυξήθηκε κατά 1,6% μέσα σε έναν χρόνο στην Ελλάδα

Η απασχόληση αυξήθηκε κατά 1,6% μέσα σε έναν χρόνο στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurostat, Εργασία, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση,

Κατά 0,8% αυξήθηκε η απασχόληση στην Ελλάδα το δεύτερο τρίμηνο του 2017, έναντι του προηγούμενου τριμήνου, καταγράφοντας την τρίτη μεγαλύτερη αύξηση της απασχόλησης στην ΕΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat πoυ δόθηκαν την Τετάρτη στη δημοσιότητα.

Το δεύτερο τρίμηνο του 2017 η απασχόληση στην ευρωζώνη και στην ΕΕ αυξήθηκε κατά 0,4%. Σε σύγκριση με το δεύτερο τρίμηνο του 2016, η απασχόληση στην ευρωζώνη αυξήθηκε κατά 1,6% και στην ΕΕ κατά 1,5%. Μέσα σε ένα χρόνο η απασχόληση στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 1,6%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, το δεύτερο τρίμηνο του 2017, περίπου 235,4 εκατομμύρια άντρες και γυναίκες είχαν απασχόληση στην ΕΕ και 155,6 εκατομμύρια στην ευρωζώνη. «Αυτά είναι τα υψηλότερα επίπεδα απασχόλησης που έχουν ποτέ καταγραφεί», σημειώνει η Eurostat.

Την υψηλότερη απασχόληση κατέγραψε η Μάλτα

Την υψηλότερη αύξηση της απασχόλησης στην ΕΕ το δεύτερο τρίμηνο του 2017 κατέγραψαν η Μάλτα (1%), η Ισπανία (0.9%) και η Ελλάδα και η Πολωνία (0,8%). Στον αντίποδα, τη μεγαλύτερη μείωση της απασχόλησης κατέγραψαν η Κροατία (-0,8%), η Λετονία (-0,7%), η Ρουμανία (-0,6%) και η Εσθονία (-0,5%).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αβραμόπουλος: Στη Βουλή το αίτημα για την άρση ασυλίας του- Τα τρία αδικήματα που τον βαραίνουν

Δ. Αβραμόπουλος: Στο υπ. Δικαιοσύνης το αίτημα άρσης ασυλίας του για το Qatargate

Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ στήριξε την επέκταση των μεταλλαγμένων τροφίμων

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr