ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε καθοριστικό χρηματοοικονομικό εργαλείο για την Ελλάδα εξελίσσεται το Σχέδιο Γιούνκερ καθώς έως το τέλος του έτους εκτιμάται πως θα έχουν χρηματοδοτηθεί επενδυτικά σχέδια άνω των 2 δισεκατομμυρίων και η χώρα μας θα βρεθεί στην έκτη θέση απορροφητικότητας.
Η Ελλάδα λόγω της παρατεταμένης κρίσης των προηγούμενων ετών αποτελεί χώρα υψηλής προτεραιότητας και περισσότερο ευνοϊκής μεταχείρισης στα προγράμματα της ΕΤΕπ χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένο δεσμευτικό ποσοστό των διαθέσιμων πόρων.
Πηγές της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων αναφέρονται στην περιορισμένη κλίμακα των προς ένταξη σχεδίων στα επενδυτικά προγράμματα, εκτιμούν ωστόσο ότι τα δάνεια στην Ελλάδα θα ξεπεράσουν το 2017 τα 2 δισ. ευρώ και η χώρα μας θα αναρριχηθεί στην πρώτη 6άδα απορροφητικότητας του Σχεδίου Γιούνκερ.
Σημειώνεται ότι πρώτη είναι η Ιταλία και ακολουθούν Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα.























































