Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αισιοδοξία των μεταλλωρύχων για λύση μετά τη συνάντηση στο υπ. Περιβάλλοντος

Αισιοδοξία των μεταλλωρύχων για λύση μετά τη συνάντηση στο υπ. Περιβάλλοντος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Γίνεται από ό,τι φαίνεται μεγάλη προσπάθεια και από τις δύο πλευρές να λυθεί το θέμα μας, θεωρούμε και ειλικρινά πιστεύουμε πως θα βρεθεί λύση πολύ σύντομα».

Αυτό δήλωσε ο Χρήστος Ζαφειρούδας, πρόεδρος των εργαζομένων στις υπόγειες στοές των μεταλλείων Κασσάνδρας, μετά τη συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Μιχάλη Βερροιόπουλο.

«Υπάρχει, πρόσθεσε, ένας έντιμος και ειλικρινής διάλογος με την εταιρεία. Δυστυχώς όμως χρειάζεται χρόνος για να δούμε και έμπρακτα αποτελέσματα.

Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα μας».

Ανέφερε ακόμη πως στόχος είναι να δοθεί οριστική λύση στο ζήτημα μέσα στο επόμενο τρίμηνο δηλαδή στον χρονικό ορίζοντα στον οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαιτησία μεταξύ του Δημοσίου και της Ελληνικός Χρυσός.

Πηγές του υπουργείου ανέφεραν ότι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και ότι οι εργαζόμενοι επανέλαβαν τις θέσεις τους για αδειοδότηση της μονάδας στις Σκουριές.

Οι μεταλλωρύχοι πραγματοποιούν πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου με αποτέλεσμα να είναι απροσπέλαστο για τους οδηγούς το κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λειψυδρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Αττική – Τι προβλέπεται

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη λειψυδρία η Αττική από την Παρασκευή

Ανακαινίσεις ακινήτων: Τα 9 σημεία «κλειδιά» για να σας δοθεί έκπτωση φόρου έως και 16.000 ευρώ

Έναρξη ερευνητικών γεωτρήσεων στο Οικόπεδο 2 στο Ιόνιο Πέλαγος

Ηλεκτρικό ρεύμα: Έρχονται αυξήσεις στα τιμολόγια Νοεμβρίου – Αυξημένη κατά 22% η χονδρική τιμή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr