ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λάβρος ο Καραμανλής για τουρκολυβικό, ελληνοτουρκικά και την όξυνση των ανισοτήτων
Φούρνοι «Χωριάτικο»: Περισσότερα από 100 πρόσωπα στη δικογραφία - Ο ιδιοκτήτης Γιαννακόπουλος περνούσε περισσότερο χρόνο στο Ντουμπάι
Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας «Χωριάτικο», ο λογιστής και αρκετοί υπάλληλοι
Εκλογές στη Σερβία: Ο Βούτσιτς παραδέχθηκε την ήττα του από τη «λίστα των φοιτητών»
Αντ. Σαμαράς: «Mονόδρομος η αποπομπή Γεραπετρίτη» - Eπίθεση στην κυβέρνηση για Λιβύη και Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Να σταματήσει τον αντιδημοκρατικό της κατήφορο, να σεβαστεί το Σύνταγμα και τις δικαστικές αποφάσεις και να επαναπροσλάβει άμεσα τις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών» ζητεί από την κυβέρνηση η ΓΣΕΕ.
Καλώντας σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ αύριο Πέμπτη 5 Ιουνίου στις 6 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος και στην πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Οικονομικών στην Καραγεώργη Σερβίας, η Συνομοσπονδία προσθέτει πως «οι εργγαζόμενοι συνεχίζουν να δέχονται πολυμέτωπη επίθεση, με την κυβέρνηση να τους αντιμετωπίζει ως αριθμούς και όχι ως ανθρώπους».
«Με αυτή την τακτική και πρακτική στέλνει στον Καιάδα εκτός από τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα και τους δημοσίους υπαλλήλους, με δόλιες μεθόδους αξιολόγησης και διαθεσιμοτήτων που στόχο έχουν την απόλυση μεγάλου αριθμού υπαλλήλων του δημοσίου» προσθέτει.























































