Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ομάδα G7 απειλεί τη Ρωσία με αυστηρότερες κυρώσεις

Η ομάδα G7 απειλεί τη Ρωσία με αυστηρότερες κυρώσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Ομάδα G7, Ουκρανία, Ρωσία,

Έτοιμη να επιβάλλει αυστηρότερες κυρώσεις κατά της Ρωσίας εμφανίστηκε την Τετάρτη η ομάδα G7 των πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών στον κόσμο, σε περίπτωση που οι ταραχές στην ανατολική Ουκρανία δεν τεθούν υπό έλεγχο, παρά την επιτυχημένη διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών στη χώρα.

«Είμαστε προετοιμασμένοι να εντείνουμε τις στοχευμένες κυρώσεις και να εξετάσουμε το ενδεχόμενο επιπρόσθετων περιοριστικών μέτρων για την επιβολή περαιτέρω κυρώσεων στη Ρωσία, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο», δήλωσαν σε κοινή ανακοίνωσή τους οι ηγέτες της G7, μετά το τέλος της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου είπε ότι η Δύση θα ελέγξει «ξανά και ξανά» ώστε να διαπιστωθεί εάν υπήρξε πρόοδος σχετικά με την αποκλιμάκωση της κατάστασης στην ανατολική Ουκρανία, όπου οι κυβερνητικές δυνάμεις μάχονται κατά των αυτονομιστών.

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την περαιτέρω αποσταθεροποίηση στην Ουκρανία», είπε. «Εάν δεν υπάρξει πρόοδος στα ερωτήματα που έχουμε να λύσουμε, τότε είναι πιθανή η επιβολή ακόμα αυστηρότερων κυρώσεων».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ επιθυμούν τερματισμό του πολέμου Ουκρανίας-Ρωσίας έως τον Ιούνιο

Εσθονία: Απαγόρευση εισόδου στη χώρα για Ρώσους που πολέμησαν στην Ουκρανία

«Άνοιγμα» Μακρόν σε Πούτιν: Η μυστική αποστολή στη Μόσχα για διάλογο και η … σκιά του Τραμπ

ΗΠΑ και Ρωσία συμφώνησαν να επαναφέρουν τον διάλογο μεταξύ στρατιωτικών υψηλού επιπέδου

Η Πολωνία ερευνά διασυνδέσεις Ρωσίας-Έπσταϊν: Ο Τουσκ δηλώνει ότι ήταν πιθανότατα κατάσκοπος της Μόσχας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr