ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Έλληνες της Μέσης Ανατολής καλούν τον Μητσοτάκη να μεταβεί στην Ιορδανία μετά το τρομοκρατικό χτύπημα σε ελληνορθόδοξη εκκλησία: «Μια
Ελληνική και Ισραηλινή ΦΩΤΙΑ στο Βόρειο Κρητικό Πέλαγος - Σε τρόμο οι νεοθωμανοί πειρατές (βίντεο)
Ο Βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας δεσμεύτηκε να τιμωρήσει τους «προδότες» που σκότωσαν ελληνορθόδοξους σε εκκλησία
Pizza Fan: Πάνω από 35 εκατ. ευρώ η φοροδιαφυγή και 150 εκατ. ευρώ τα κέρδη που δεν δηλώθηκαν
Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Προφυλακιστέος ο Παπαπέτρου για τους στημένους αγώνες – Πώς δικαιολόγησε τα 820.000 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία και η Σαουδική Αραβία συμφώνησαν για την αγορά αντιαεροπορικών συστημάτων S-400, δήλωσε στο πρακτορείο Ria Novosti η επίσημη εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για ζητήματα τεχνολογικής και στρατιωτικής συνεργασίας Μαρία Βαραμπιόβα.
Επίσης το Ριάντ θα αγοράσει από την Μόσχα αντιαρματικά πυραυλικά συστήματα «Cornet-3M» , βαρέος τύπου πυροβόλα TOC-1A Buratino, οπλοβομβιδοβόλα AGC-30 και αυτόματα Καλάσνικοφ ΑΚ-130.
Εκτός των άλλων η Rosoaboronexport και η Σαουδαραβική πολεμική βιομηχανία (SAMI), υπέγραψαν συμφωνία για την κατασκευή στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας αυτομάτων τυφεκίων ΑΚ-103 και σφαιρών για τα συγκεκριμένα αυτόματα.
Την προηγούμενη εβδομάδα το Πεντάγωνο είχε εκφράσει την ανησυχία του όσον αφορά τα σχέδια της Σαουδικής Αραβίας ν΄ αγοράσει ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα S-400, επικαλούμενο την «επιχειρησιακή ασυμβατότητα των συστημάτων αυτών με τα αντίστοιχα αμερικανικά συστήματα».
Το Κρεμλίνο από την πλευρά του είχε υπογραμμίσει ότι η συνεργασία Ρωσίας και Σαουδικής Αραβίας στον αμυντικό τομέα δεν στρέφεται εναντίον τρίτων χωρών, αλλά προσβλέπει να εγγυηθεί «την σταθερότητα στον κόσμο και την περιοχή».























































