ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλ Μαγιαντίν, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιρ αλ Ζουρ, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συριακά Μέσα μεταδίδουν ότι ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) απελευθέρωσε πλήρως την πόλη Αλ Μαγιαντίν στην επαρχία της Ντέιρ Αλ Ζουρ από το Ισλαμικό Κράτος (ISIS).
Η πόλη Αλ Μαγιαντίν ήταν η τελευταία ντε φάκτο πρωτεύουσα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία μετά την έναρξη της πολιορκίας της Ράκα, στις αρχές καλοκαιριού, από τις υπό κουρδική διοίκηση Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).
Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές που μίλησαν στο Al Masdar News, ο συριακός κυβερνητικός στρατός ελέγχει όλες τις συνοικίες της πόλης Αλ Μαγιαντίν.
Η πόλη έπεσε στα χέρια του στρατού ύστερα από πολιορκία μόλις μιας εβδομάδας.
Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τη μάχη, φαίνεται όμως ότι οι περισσότεροι τζιχαντιστές που υπερασπίζονταν την Αλ Μαγιαντίν την εγκατέλειψαν.
























































