ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ταγιάνι: Όσοι σπέρνουν τη διχόνοια αδιαφορούν εσκεμμένα για τους νόμους

Ταγιάνι: Όσοι σπέρνουν τη διχόνοια αδιαφορούν εσκεμμένα για τους νόμους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι απηύθυνε ένα δριμύ κατηγορώ  από την Ισπανία εναντίον «εκείνων που σπέρνουν τη διχόνοια» κι ενώ η κρίση μεταξύ της Μαδρίτης και των Καταλανών αυτονομιστών βρίσκεται στο ζενίθ της.

«Όταν ορισμένοι σπέρνουν τη διχόνοια, αδιαφορούν εσκεμμένα για τους νόμους, είναι απαραίτητο να υπενθυμίζουμε τη σημασία του κράτους Δικαίου» επισήμανε ο Ταγιάνι κατά τη διάρκεια μιας σύντομης ομιλίας που εκφώνησε από το Οβιέδο, στη βόρεια Ισπανία.

Επιπλέον, κατήγγειλε τους «εθνικιστικούς εγωισμούς» και τις υποσχέσεις «για παραδείσους που θα δημιουργηθούν με την αλλαγή των συνόρων».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Το Μαρόκο δήλωσε ότι προειδοποίησε την Ισπανία μετά τη δικαστική απόφαση για τη μετάναστευση

«Χρυσάφι» το ελαιόλαδο – Οι τιμές στα ύψη

Θέουτα: Οι Μαροκινοί παράνομοι μετανάστες «έπληξαν» τη Συνθήκη Σένγκεν

Χαβιέρ Μιλέι: Ο Σάντσεθ θέλει να «εθνικοποιήσει» τους παράνομους μετανάστες για να τον ψηφίσουν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr