ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον Κύπριο ομόλογό του, Νίκο Αναστασιάδη, θα υποδεχθεί την Τρίτη στο Κρεμλίνο ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Στην ατζέντα της συνάντησης των δύο ηγετών θα βρεθούν οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Ρωσίας, οι εξελίξεις στο Κυπριακό, οι σχέσεις Ρωσίας- Ε.Ε., καθώς και περιφερειακά και διεθνή θέματα.
Με την ολοκλήρωση των συνομιλιών των δύο προέδρων, θα υπογραφούν διμερείς συμφωνίες και μνημόνια συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας.
Ειδικότερα, Λευκωσία και Μόσχα έχουν οριστικοποιήσει πέντε διμερείς συμφωνίες και μνημόνια.
Οι συμφωνίες που θα υπογραφούν μεταξύ των κυβερνήσεων Κύπρου και Ρωσίας αφορούν την εμπορική ναυτιλία, τη διεθνή οδική μεταφορά, τις επικοινωνίες και την τεχνολογία της πληροφορίας.
Επίσης, θα υπογραφούν μνημόνια συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Δικαιοσύνης της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Γραφείου του Γενικού Εισαγγελέα της Ρωσικής Ομοσπονδίας και Κοινή Διακήρυξη για Συνεργασία στον Τομέα του Εκσυγχρονισμού των Οικονομιών.
Από κυπριακής πλευράς, τις συμφωνίες θα υπογράψουν οι υπουργοί Μεταφορών και Οικονομικών, Μάριος Δημητριάδης και Χάρης Γεωργιάδης.
Ο κ. Αναστασιάδης θα αναχωρήσει για τη Μόσχα αύριο βράδυ.























































