ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ζελένσκι: Η Ρωσία δίνει δορυφορικές εικόνες στο Ιράν για να χτυπά αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο
Ζελένσκι: Η Ρωσία ετοιμάζεται να ρίξει 30.000 Βορειοκορεάτες ενάντια στην Ουκρανία
Ο Νετανιάχου θα πει στον Τραμπ ότι το Ιράν ετοιμάζει πυρηνική βόμβα
ΕΛ.Α.Σ.: Οι ελληνικοί Patriot προστατεύουν τη Σαουδική Αραβία ενώ η σαουδαραβική ηγεσία συνάπτει συμφωνίες συνεργασίας με την Τουρκία - Πώς
Η Ισπανία φλέγεται! Η Ελλάδα έστειλε πυροσβεστικά αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απαντώντας σε δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής», σχετικά με τις προσφυγές πρώην βουλευτών, που διεκδικούν αναδρομικά, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει:
“Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τοποθετηθεί έγκαιρα και με σαφήνεια σχετικά με τις προσφυγές πρώην βουλευτών στα δικαστήρια, για την εξίσωση των αποδοχών τους με αυτές του προέδρου του Αρείου Πάγου, αναδρομικά από το 2009 και μετά, καταδικάζοντας αυτή την πράξη ως ντροπιαστική σε συνθήκες κρίσης.
Είχαμε καλέσει, ήδη από το 2011, όλους όσοι προσέφυγαν, να αποσύρουν κάθε διεκδίκηση. Η συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να είναι νόμιμη, αλλά δεν είναι καθόλου πολιτικά ηθική”.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πληρώσει τους πρώτους 100 πρώην βουλευτές που δικαιώθηκαν στα δικαστήρια για την εξίσωση των αποδοχών τους με αυτές του προέδρου του Αρείου Πάγου αναδρομικά για την περίοδο του 2009 και έπειτα.
Το ποσό κυμαίνεται κατ’ ελάχιστο από 15 εκατ. ευρώ και μπορεί να φτάνει ακόμη και στα 50 εκατ. ευρώ, εφόσον εκδικαστούν και τελεσιδικήσουν όλες οι προσφυγές (άνω των 160) που έχουν ασκηθεί από συνταξιοδοτηθέντες βουλευτές ή και μέλη των οικογενειών τους αν οι ίδιοι έχουν αποβιώσει.
























































