ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κωνσταντινούπολη, Τουρκία,


















































Η νίκη του AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ «ξάφνιασε» και «συγκλόνισε» τους φιλελέ «χορηγούς» της ακροδεξιάς
Ηλιούπολη: Συνελήφθη 33χρονος πορνοστάρ γιατί είχε βγάλει στο «κλαρί» δύο 16χρονες
Στη Γερμανία «καταριούνται» τον Μερτς για την εκλογική νίκη του AfD
Οι στολές της Διαστημικής Δύναμης του Τραμπ προκαλούν αντιδράσεις
Το Ισραήλ χάνει γιατρούς με σχεδόν πενταπλάσιο ρυθμό από ό,τι στο παρελθόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ενώ εμείς απειλούμαστε με αφανισμό, λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και της υπογεννητικότητας, η οποία οφείλεται τόσο στην έλλειψη κρατικής μέριμνας (χρόνια τώρα) όσο και στο lifestyle της περιόδου της “φούσκας”, τότε που όλοι και όλες την είχαν δει γιάπηδες, ελεύθεροι και ωραίοι με… δανεικά, στην Τουρκία παρουσιάζεται πληθυσμιακή έκρηξη, η οποία ξεπέρασε τα 76 εκατομμύρια!
Σύμφωνα με έκθεση της Στατιστικής Υπηρεσίας της Τουρκίας (TurkStat), ο πληθυσμός της γείτονος το 2013 ανήλθε σε 76.667.864 άτομα, αυξημένος κατά 1.040.480 άτομα σε σχέση με το 2012, δηλαδή μέσα σε ένα χρόνο.
Η Κωνσταντινούπολη παραμένει η μεγαλύτερη πόλη της χώρας με πληθυσμό 14.160.467 άτομα, ενώ ο πληθυσμός της Άγκυρας υπολογίζεται σε 4.064.074 άτομα.
Οι άντρες αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού αγγίζοντας το 50,2% – ήτοι 38.473.360 άτομα.
Την ίδια ώρα διεθνείς οργανισμοί προβλέπουν ότι εάν συνεχίσουμε εμείς οι Έλληνες αυτή την πορεία, το 2100 θα έχουμε απομείνει μόλις 2.000.000.
Με τους Τούρκους να αυξάνονται κάθε χρόνο με αυτούς τους ρυθμούς, ο καθένας ας κάνει τους υπολογισμούς του…























































