ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Εξαφανίστηκε” ο Πρόεδρος της Καταλονίας και πέντε υπουργοί του – “Δεν είναι στις Βρυξέλλες” – Που είναι;

“Εξαφανίστηκε” ο Πρόεδρος της Καταλονίας και πέντε υπουργοί του – “Δεν είναι στις Βρυξέλλες” – Που είναι;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέλγιο, Ισπανία, Καταλονία,

Σύγχυση επικρατεί στο Βέλγιο αναφορικά με τη θρυλούμενη άφιξη του Προέδρου της Καταλονίας, Κάρλες Πουτζδεμόν, στις Βρυξέλλες.

Ο καθαιρεθείς Πρόεδρος της Καταλονίας φέρεται να ταξίδεψε με αυτοκίνητο ως τη Μασσαλία και στη συνέχεια αεροπορικώς στις Βρυξέλλες, χωρίς ωστόσο ουδείς να τον έχει ως τώρα συναντήσει δημοσίως.

Το εθνικιστικό κόμμα της Φλάνδρας NVA, το οποίο βελγικά μέσα ενημέρωσης το εμφάνιζαν να έχει καλέσει τον Κάρλες Πουτζδεμόν, προέβη σε διάψευση.

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα του Βελγίου που βρίσκεται στην αντιπολίτευση κάλεσε τον πρωθυπουργό της χώρας Σαρλ Μισέλ να δώσει διευκρινίσεις, χωρίς προς το παρόν αυτό να συμβεί.

Ο Κάρλες Πουτζντεμόν φέρεται να συνοδεύεται από πέντε «υπουργούς» της έκπτωσης κυβέρνησης της Καταλονίας, ενώ εντείνονται οι φήμες ότι θα ζητήσουν πολιτικό άσυλο στο Βέλγιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρούτε: Οι Ευρωπαίοι «έλαβαν το μήνυμα» Τραμπ – Σε εφαρμογή οι συμφωνίες για τις βάσεις

Ισπανία: Η Δικαιοσύνη αναγνωρίζει το δικαίωμα να χαρακτηρίσει κάποιος τους Μάρτυρες του Ιεχωβά «καταστροφική αίρεση»

Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο: Αποφύγετε εβραϊκούς χώρους σε όλη την Ευρώπη

Οι ΗΠΑ απειλούν την Ισπανία με αποπομπή από το ΝΑΤΟ – «Δεν υπάρχει διάταξη για την αποβολή μελών», απαντά η Συμμαχία

Διχασμένη η ΕΕ για την αναστολή της συμφωνίας με το Ισραήλ: Ισπανία και Ιρλανδία πιέζουν για ανάληψη δράσης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr