ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Νίκος Τόσκας, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Φασισμός, Χρυσή Αυγή,


















































Ιράν: Ο Πεζεσκιάν κήρυξε τον πόλεμο στο «Παρακράτος» των Φρουρών της Επανάστασης
«Σανδαλάκηδες» ακτιβιστές του Στολίσκου για τη Γάζα μεταφέρθηκαν στην Κρήτη μετά από ισραηλινή αναχαίτιση - Ανακοίνωση ΥΠΕΞ
Μάλι: Οι εξτρεμιστές της Αλ Κάιντα καλούν σε ενιαίο μέτωπο και ξεκινούν τον αποκλεισμό του Μπαμακό
Το μανιφέστο του Αλέξη Τσίπρα για μεγάλη δημοκρατική παράταξη: Η Κυβερνώσα Αριστερά της Νέας Εποχής
Η πιο κρύα Πρωτομαγιά των τελευταίων 40 ετών στην Ελλάδα - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι φασιστικές προκλήσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες”, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας για τις βιαιότητες της Χρυσής Αυγής .
“Οι τελευταίοι δε από όσους δικαιούνται να ομιλούν, είναι οι μέχρι χθες συνομιλητές των φασιστών και οι εφευρέτες του όρου “σοβαρή Χρυσή Αυγή”, προσθέτει ο υπουργός στη δήλωση του.
Tαυτόχρονα, ο κ. Τόσκας απάντησε με σκληρή γλώσσα σε προηγούμενη δήλωση της ΝΔ για το θέμα, αποκαλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση «συνομιλητή των φασιστών».
Ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρει συγκεκριμένα: «Οι φασιστικές προκλήσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες. Οι τελευταίοι δε, από όσους δικαιούνται να ομιλούν, είναι οι μέχρι χθες συνομιλητές των φασιστών και οι εφευρέτες του όρου “σοβαρή Χρυσή Αυγή”».
Σημειώνεται ότι, στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, καταδικάζει την επίθεση και παράλληλα στρέφεται για μια ακόμα φορά εναντίον του κ. Τόσκα, τον οποίο αποκαλεί «υποτιθέμενο υπουργό» και κάνει λόγο, για μια ακόμα φορά, για «γενικευμένη ανομία».
Για τις βιαιοπραγίες των μελών της Χρυσής Αυγής διενεργείται έρευνα από την Κρατική Ασφάλεια, με αυστηρές εντολές από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, ώστε να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.
























































