ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ταλαιπωρία περιμένει τους πολίτες την Παρασκευή αφού το Μετρό δεν θα λειτουργήσει από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 π.μ. ενώ το Σωματείο Ηλεκτροδηγών εξήγγειλε 24ωρη απεργία και στις 16 Νοεμβρίου.
Το σωματείο καταγγέλλει «την αδιαφορία που επιδεικνύει το υπουργείο Εργασίας, αλλά και στις άθλιες πρακτικές που εφαρμόζει η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ.».
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των ηλεκτροδηγών, «το υπουργείο Εργασίας αν και διαβεβαίωνε στη συνάντησή μας, λίγες ημέρες πριν τη Δ.Ε.Θ., ότι θα μας απαντήσει άμεσα σχετικά με το αίτημά μας για την αναδρομική αναγνώριση των ασφαλιστικών εισφορών για την κατηγορία των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων, αντ’ αυτού ακόμα και μετά από την πραγματοποιηθείσα στάση εργασίας της προηγούμενης εβδομάδας εξακολουθεί να σιωπά».
Το σωματείο κατηγορεί επίσης τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ότι «σε μια άθλια προσπάθεια αποπροσανατολισμού, βρήκε την ευκαιρία ακόμη μια φορά να προχωρήσει σε προαγωγές προσωπικού με πελατειακά-κομματικά κριτήρια».























































