ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάθεση - παρωδία του «Φραπέ» στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
ΟΠΕΚΕΠΕ: 15 συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος
Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες - «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη
«Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»: Ξεκίνησε το πρόγραμμα, οι προθεσμίες αγοράς
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη σήμερα στον δρόμο Γαζίου προς Κρουσώνα, Καβροχώρι στο Ηράκλειο, συγκλονίζει την τοπική κοινωνία για ακόμη μία φορά.
Το Ι.Χ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νέοι άνθρωποι, 26 και 28 ετών, ξαδέρφια μεταξύ στους, βγήκε εκτός οδοστρώματος λόγο ταχύτητας σύμφωνα με πρώτες μαρτυρίες συγκρούσθηκε με ένα δεύτερο Ι.Χ και κατέληξε στην κάτω πλευρά μιας γέφυρας με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια οι επιβαίνοντες και να βρουν τραγικό θάνατο.
Οι επιβαίνοντες του δεύτερου Ι.Χ λίγα μόλις λεπτά πριν τη σύγκρουση είχαν κατέβει από το αυτοκίνητο για να βρεθούν σε ένα παρακείμενο χωράφι ιδιοκτησίας τους και είδαν το παρκαρισμένο αυτοκίνητό τους να συνθλίβεται από την σύγκρουση και να καταλήγει και αυτό κάτω από την γέφυρα.






















































