ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος υπήρξε βουλευτής της Ν.Δ. και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, έκανε γνωστό με γραπτή του δήλωση ότι ψήφισε στις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.
«Ποτέ μου δεν υπήρξα κομματικά κομπλεξικός. Όπως με έχουν τιμήσει επανειλημμένα φίλοι άλλων παρατάξεων, ήρθε σήμερα η ώρα να τους τιμήσω εγώ. Εξάλλου, το 53% των περιφερειακών εκλογών του 2010 και το 15,5% των εσωκομματικών εκλογών του 2009 δεν το συγκέντρωσα μόνο από την ψήφο των φίλων της Νέας Δημοκρατίας. Καλή δύναμη στον – ή στην- επόμενο αρχηγό της Κεντροαριστεράς», δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης.
























































