Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλβανική εφημερίδα εμπλέκει τη σύζυγο του Έντι Ράμα σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Αλβανική εφημερίδα εμπλέκει τη σύζυγο του Έντι Ράμα σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αλβανικό δημοσίευμα καταγγέλλει ότι η σύζυγος του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, Λίντα, διορίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο τράπεζας που ξεπλένει χρήματα.

Σύμφωνα με την αντιπολιτευόμενη εφημερίδα Ριλίντια Ντεμοκρατίκε, στο τραπεζικό σύστημα της Αλβανίας υπάρχουν 16 τράπεζες, αλλά μόνον μία εξ αυτών προέρχεται από μια Offshore.

Σύμφωνα με το άρθρο, πρόκειται για την Αμερικανική Τράπεζα Επενδύσεων (Abi Bank), στο διοικητικό συμβούλιο της οποίας διορίστηκε πριν λίγους μήνες η Λίντα Ράμα.

Το άρθρο υποστηρίζει ότι μέσω αυτής της τράπεζας, και διαφόρων εταιρειών που έχουν δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό και είναι εγγεγραμμένες σε Offshore, γίνεται το ξέπλυμα χρημάτων.

Παράλληλα, η ίδια σε άρθρο της σημειώνει ότι πάνω από πέντε δισ. δολάρια μαύρου χρήματος κυκλοφορεί στην Αλβανία, τα οποία προέρχονται από εγκληματικές δραστηριότητες και από τη διακίνηση ναρκωτικών, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει σχέδιο για το ξέπλυμα αυτών μέσω του τραπεζικού συστήματος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συγκλονίζει τραυματίας φίλαθλος του ΠΑΟΚ: «Όλα τα θυμάμαι, δεν έχασα ποτέ τις αισθήσεις μου»

ΠΑΟΚ: «Όλη η Ελλάδα θρηνεί σήμερα» – Γιατί οι φίλαθλοι επέλεξαν το ταξίδι μέσω Ρουμανίας

Τραυματίας φίλαθλος του ΠΑΟΚ: «Μπλόκαρε το τιμόνι κατά την προσπέραση»

Νεκροί 7 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε σφοδρό τροχαίο στη Ρουμανία – Άμορφη μάζα σιδερικών το βανάκι

Ο φιλότουρκος Έντι Ράμα στο Ισραήλ – Θα πάει και στην εκκλησία της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr