ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ομοφυλόφιλοι, Τουρκία,


















































Θεοκάπηλος γιατρός; Ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος «το έλεγε και το ξαναέλεγε, ότι είναι κάτω από τον Θεό»
Δημοσκόπηση Prorata: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πόσους ψηφοφόρους χάνει η ΝΔ από τον Σαμαρά
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά το «κεφάλι» του εχθρού του λαού Μαρινάκη
Ο Μητσοτάκης ζητά άλλη μια τετραετία για να λύσει τα προβλήματα του Καστελλόριζου - Επτά χρόνια δεν ήταν αρκετά
Αστυνομία για τον θάνατο Μαζωνάκη: «Έγινε προσπάθεια να διαγραφούν στοιχεία» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Άγκυρα απαγόρευσε τη δημόσια προβολή ταινιών και εκθέσεων που έχουν σχέση με θέματα που αφορούν τις λεσβίες, τους ομοφυλόφιλους, τους αμφιφυλόφιλους και τους τρανς ΛΟΑΤ), επικαλούμενη ευαισθησίες της κοινής γνώμης.
Η απόφαση αναμένεται να εντείνει τις ανησυχίες των ακτιβιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δυτικών συμμάχων της Τουρκίας για τις επιδόσεις της στον τομέα των πολιτικών ελευθεριών, υπό το ισλαμιστικό Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξής (AKP) του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Από τις 18 Νοεμβρίου 2017, μεριμνώντας για τη δημόσια ευαισθησία της κοινότητάς μας, οποιαδήποτε γεγονότα όπως ΛΟΑΤ… κινηματογράφος, θέατρο, δημόσιες συζητήσεις, συνεντεύξεις, εκθέσεις απαγορεύονται μέχρι νεωτέρας στην επαρχία μας προκειμένου να υπάρξει ειρήνη και ασφάλεια», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του κυβερνήτη.
Την Τετάρτη, οι Αρχές της Άγκυρας απαγόρευσαν ένα γερμανικό φεστιβάλ ομοφυλόφιλου κινηματογράφου, μία μέρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξή του, επικαλούμενες λόγους δημόσιας ασφάλειας και τρομοκρατικούς κινδύνους.
Η παρέλαση των ομοφυλόφιλων έχει απαγορευθεί στην Κωνσταντινούπολη τα τελευταία δύο χρόνια.
Αντίθετα απ’ ό,τι συμβαίνει σε πολλές μουσουλμανικές χώρες, η ομοφυλοφιλία δεν θεωρείται έγκλημα στην Τουρκία αλλά υπάρχει εκτεταμένη εχθρότητα απέναντί της.























































