ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία - «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ισραηλινός υπουργός αποκάλυψε την Κυριακή ότι η χώρα του είχε μυστικές επαφές με τη Σαουδική Αραβία, εν μέσω των ανησυχιών που εκφράζονται και από τις δύο πλευρές για το Ιράν.
Το τελευταίο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει φήμες για επαφές του Ισραήλ με τη Σαουδική Αραβία, όμως αυτή ήταν η πρώτη φορά που υψηλόβαθμος Ισραηλινός αξιωματούχος τις επιβεβαίωσε.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό των ενόπλων δυνάμεων, ο υπουργός Ενέργειας Γιουβάλ Στάινιτς ρωτήθηκε γιατί το Ισραήλ κρύβει τους δεσμούς του με το Ριάντ.
Ο υπουργός απάντησε: «Έχουμε δεσμούς που όντως είναι εν μέρει μυστικοί με πολλές μουσουλμανικές και αραβικές χώρες και συνήθως εμείς είμαστε η πλευρά που δεν ντρέπεται» για αυτές τις επαφές.
Εξήγησε ότι «η άλλη πλευρά» είναι εκείνη που θέλει να παραμείνουν κρυφές οι επαφές.
«Εμείς, συνήθως δεν έχουμε πρόβλημα, αλλά σεβόμαστε την επιθυμία της άλλης πλευράς, όταν αναπτύσσονται οι δεσμοί, είτε πρόκειται για τη Σαουδική Αραβία, είτε άλλες αραβικές ή μουσουλμανικές χώρες».























































