ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ),

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δικογραφία σε βάρος ενός 71χρονου σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, για απάτη κατ’ εξακολούθηση.
Στο πλαίσιο έρευνας που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο 71χρονος, με σκοπό να αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, απέκρυψε το θάνατο της συζύγου του, η οποία ήταν δικαιούχος επιδόματος παραπληγίας.
Όπως προέκυψε, ο 71χρονος λάμβανε το επίδομα από το 2014 μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ το συνολικό ποσό που προσπορίσθηκε, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι τα χρήματα καταθέτονταν σε κοινό τους λογαριασμό ανέρχεται 29.796,70 ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης.






















































