ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν ψήφισα τη Δούρου αλλά θα συνεργαστώ άριστα μαζί της, όπως και με τους υπόλοιπους δήμαρχους και περιφερειάρχες» δήλωσε ο νέος υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος στον Παραπολιτικά FM 90,1.
«Είμαι δεξιός και είμαι περήφανος γι’ αυτό» ανέφερε ο νέος υπουργός Εσωτερικών στα σχόλια περί δεξιάς λαϊκής κυβέρνησης, ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών σημείωσε: «Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι μια κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας. Υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να διαχειριστούμε και θα τα δούμε στην πορεία πώς θα εξελιχθούν. Το θέμα είναι ο καθένας από το πόστο του να κάνει τον αγώνα του για να βελτιώσει τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών».
























































