ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Κριστίν Λαγκάρντ,


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Euroleague: Ιστορικό «κάζο» για τον Παναθηναϊκό - Η Βαλένθια τον πέταξε έξω από το «σπίτι» του για το Final4
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση για δήθεν αιφνίδιο θάνατο της Κριστίν Λαγκάρντ. Η κακή «είδηση» φυσικά διαψεύστηκε, καθώς η διευθύντρια του ΔΝΤ είναι πολύ καλά στην υγεία της.
Όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε το μήνυμα «Η Κριστίν Λαγκάρντ μόλις μας άφησε.RIP. », το απόγευμα της Δευτέρας, 4 Δεκεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι σε ένα ψεύτικο λογαριασμό στο facebook, το οποίο απέσπασε μάλιστα, 1 εκατομμύριο Likes.
Εκπρόσωπος της διευθύντριας του ΔΝΤ διέψευσε κατηγορηματικά την «είδηση».
«Δυστυχώς, η Κριστίν Λαγκάρντ μπαίνει στη μακρά λίστα των θυμάτων ψεύτικων ειδήσεων(hoax). Είναι ζωντανή και υγιής, μην πιστεύετε όσα διαβάζετε στο ίντερνετ», ήταν το μήνυμα που δόθηκε στη δημοσιότητα.
Μάλιστα, δημιουργήθηκε και ένας ψεύτικος λογαριασμός του νέου προέδρου του Eurogroup Μάριο Σεντένο, ο οποίος ανακοίνωνε, υποτίθεται, τον θάνατο της Λαγκάρντ.























































