ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Σοφία Αλιμπέρτη, είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, την προηγούμενη εβδομάδα, σε μία από τις βόλτες της στην Γλυφάδα, όταν τη χτύπησε ταξί.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, Το Πρωινό στον Ant1, ο τραυματισμός της ήταν σοβαρός, με συνέπεια να υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των νοτίων προαστίων.
Η ηθοποιός, η οποία το τελευταίο διάστημα ζει μόνιμα στην Πάρο, υπέστη συντριπτικό κάταγμα της ποδοκνημικής άρθρωσης και η χειρουργική επέμβαση θεωρήθηκε αναγκαία.
Οι πληροφορίες μιλάνε για έναν σοβαρότατο τραυματισμό και η πλήρης αποκατάσταση του ποδιού της πρόκειται να πάρει αρκετό χρονικό διάστημα.
Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες οι γιατροί αναγκάστηκαν να τοποθετήσουν βίδες στο πόδι της.
Σήμερα, η κατάστασή της υγείας της είναι σταθερή και αναρρώνει στο σπίτι της, καθώς έχει πάρει εξιτήριο.























































