ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαλκιδική: Τσακάλι επιτέθηκε και τραυμάτισε 5χρονο παιδί σε παραλία

Χαλκιδική: Τσακάλι επιτέθηκε και τραυμάτισε 5χρονο παιδί σε παραλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Παιδί ηλικίας περίπου πέντε ετών δέχθηκε επίθεση από άγριο ζώο στην περιοχή του Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Δασαρχείο Πολυγύρου και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εντοπισμού του ζώου.

To περιστατικό έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης (ΚΟΜΑΘ), η οποία αναφέρει ότι το παιδί τραυματίστηκε από τσακάλι και νοσηλεύεται, σε καλή κατάσταση, σε δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Επισημαίνει ακόμα ότι στην παραλία της ευρύτερης περιοχής ένας 55χρονος, πριν από δυο μέρες, δέχθηκε επίθεση από άγριο ζώο και μετέβη προς περίθαλψη μετά από τραυματισμό στον αυχένα.

Η ΚΟΜΑΘ εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία για το τελευταίο περιστατικό, εκφράζει τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και επισημαίνει την ανάγκη για ολοκληρωμένη και συντονισμένη αντιμετώπιση του αυξανόμενου φαινομένου αλληλεπίδρασης ειδών της άγριας πανίδας με ανθρώπους στην Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: 52χρονη καταγγέλλει ότι υπέστη χημικό έγκαυμα στα γεννητικά της όργανα κατά τη διάρκεια ιατρικής εξέτασης

Σάκης Αρναούτογλου προς Ούρσουλα: «Η Μακεδονία δεν χωρά σε ασαφείς διατυπώσεις»

Γιατί η αποκέντρωση είναι ζήτημα επιβίωσης;

Η ΕΛ.Α.Σ. απαιτεί ορθό λόγο στο χάος και νομιμότητα στην ιδιωτική-παρασιτική Υγεία – «Χημειοθεραπείες χωρίς άδεια, ακόμη και σε ασθενείς χωρίς καρκίνο – Πού ήταν τα πρωτόκολλα και οι έλεγχοι;»

Θρήνος στη Χαλκιδική: Πέθανε ο 17χρονος μαθητής που υπέστη ανακοπή έξω από το σχολείο του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr